Doina Dimulescu

Doina Dimulescu

Profesor Universitar, Cardiologie

★★★★★
4,87 (8 rating-uri)

3660 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2(vezi harta)

Despre Doina Dimulescu

Doina Dimulescu este Profesor Universitar, Cardiologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 250 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 550 lei (programare)
Control cardiologie 150 lei (programare)
Ecografie cardiaca 280 lei (programare)
EKG cu interpretare 300 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 160 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 300 lei (programare)
Monitorizare holter TA 280 lei (programare)

Informatii clinica: Donna

Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Doina Dimulescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Georgeta Musatescu a acordat 5
★★★★★
14.08.2019

Andreea Popa a acordat 5
★★★★★
04.02.2020
5 stele Pt asistenta Cristina

Serban Liviu Rentea a acordat 5
★★★★★
12.02.2020
Dr. Dimulescu este o profesionista desavarsita!

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.04.2021

BRAHNEA GEORGETA a acordat 5
★★★★★
26.02.2021
D-na dr. Dinulescu, un medic și un om deosebit. Îi mulțumesc mult. Sărut mâna !

Anonim a acordat 4
★★★★★
15.10.2019

Iosif Virgil Maierean a acordat 5
★★★★★
12.01.2021
Foarte multumit

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.06.2021
Dna prof. Dr. Dimulescu este un profesionist de exceptie, un clinician desavarsit cu o vasta experienta in care am foarte multa incredere