Dr. Doina Elena Costachi

Medic Primar, Alta specialitate

★★★★★
5.00 (3 rating-uri)

914 vizualizari

24 programari

Affidea Romania , Constanta, Bd. Tomis nr. 141A(vezi harta)
Despre Dr. Doina Elena Costachi
Medicul Dr. Doina Elena Costachi este Medic Primar, Alta specialitate in cadrul Affidea Romania, Constanta, Bd. Tomis nr. 141A. Medicul Doina Elena Costachi este Medic Primar, Alta specialitate in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
Eco. abdomen complet 205 lei (programare)
Eco. Abdomen inferior sau superior 205 lei (programare)
Eco. Doppler artere bilateral 300 lei (programare)
Eco. doppler venos bilateral 300 lei (programare)
Eco. doppler venos unilateral 300 lei (programare)
Eco. mamara bilaterala 220 lei (programare)
Eco. mamara unilaterala 205 lei (programare)
Eco. Penis 205 lei (programare)
Eco. Testiculara 205 lei (programare)
Eco. Tiroida 205 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa, a fost cel de-al doilea proiect de succes al Affidea România pe piaţa de profil. Deschis în noiembrie 2003, Centrul de Diagnostic şi Tratament Affidea Constanţa este localizat în curtea Spitalului Judeţean Constanţa, fiind accesibil pacienţilor din toată ţara, dar deservind cu precadere nevoia de servicii medicale pentru populaţia judeţului Constanţa şi a judeţelor învecinate (Tulcea, Brăila). 

Serviciile medicale de cea mai înaltă calitate sunt oferite în regim ambulatoriu în cadrul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul contractelor cu spitalele şi în regim privat. Centrul Affidea Constanţa este situat în incinta Spitalului Judeţean Constanţa din B-dul Tomis nr. 141A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.05.2019
Foarte bine!

Mihaela Carmen Raducanu a acordat 5
★★★★★
27.08.2019
Un medic de nota 10. Profesionist si uman. Recomand.

ANICA DAN a acordat 5
★★★★★
20.06.2019
Foate buna