Dr. Doina Mihai

Medic Primar, Medicina de familie

★★★★★
(0 rating-uri)

1001 vizualizari

CMI Dr. Mihai Doina , BUCURESTI, Str. Patutului nr 2A, Bl 27(vezi harta)
Despre Dr. Doina Mihai
Dr. Doina Mihai este Medic Primar, Medicina de familie in cadrul CMI Dr. Mihai Doina, BUCURESTI, Str. Patutului nr 2A, Bl 27. CMI dr. Mihai Doina ofera servicii de medicina de familie in contract cu CASMB-consulatii adultii si copii,vaccinare conform schemei MS pentru toti pacientii inscrisi, retete gratuite si compensate, recomanadare investigatii de laborator, metode de preventie prin examene perioadice si recomandari catre medici specialisti,eliberare documente medicale,consultatii la domiciliu pentru pacientii inscrisi.

Servicii disponibile
Consultatie medicina familie 100 lei (programare)

Informatii clinica
CMI dr. Mihai Doina ofera servicii de medicina de familie in contract cu CASMB-consulatii adultii si copii,vaccinare conform schemei MS pentru toti pacientii inscrisi, retete gratuite si compensate, recomanadare investigatii de laborator, metode de preventie prin examene perioadice si recomandari catre medici specialisti,eliberare documente medicale,consultatii la domiciliu pentru pacientii inscrisi.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.