Dr. Doina Morarescu

Dr. Doina Morarescu

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
5.00(1 rating)

965 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Doina Morarescu

Dr. Doina Morarescu este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Doina Morarescu este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 340 lei (programare)
Control endocrinologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Doina Morarescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Alexandra Andrei a acordat 5
★★★★★
26.05.2020