Dr. Doina Popa

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5.00 (2 rating-uri)

736 vizualizari

12 programari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)
Despre Dr. Doina Popa
Medicul Dr. Doina Popa este Medic Primar, Ecografie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 .


Servicii disponibile
Eco. abdomen complet 295 lei (programare)
Eco. Abdomen inferior sau superior 220 lei (programare)
Eco. mamara bilaterala 295 lei (programare)
Eco. mamara bilaterala + Sonoelastografie 370 lei (programare)
Eco. mamara unilaterala 210 lei (programare)
Eco. mamara unilaterala + Sonoelastografie 295 lei (programare)
Eco. Pelvina 220 lei (programare)
Eco. tiroidiana + Sonoelastografie 260 lei (programare)
Interpretare/Second opinion RMN 220 lei (programare)
Mamografie bil. cu tomosinteza 3D 440 lei (programare)
Mamografie digitala bilateral standard 280 lei (programare)
Mamografie digitala unilateral standard 200 lei (programare)
Mamografie uni. cu tomosinteza 3D 320 lei (programare)
Second opinion 220 lei (programare)

Informatii clinica
Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Burlacu Monica a acordat 5
★★★★★
14.06.2019
Totul a fost foarte bine, pornind de la punctualitate și terminând cu interacțiunea medic-pacient. Voi reveni pentru monitorizarea semestriala.

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.07.2019
👍👍