Dr. Doina Tabacila

Dr. Doina Tabacila

Medic Primar, Dermatologie

★★★★★
4.50(8 rating-uri)

4020 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Doina Tabacila

Dr. Doina Tabacila este Medic Primar, Dermatologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 300 lei (programare)
Consultatie dermatologie pediatrica 300 lei (programare)
Control dermatologie(dupa consult) 200 lei (programare)
Dermatoscopie (pe leziune) 250 lei (programare)

Informatii clinica: Donna


Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Doina Tabacila

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
01.11.2022
A fost excelent. Doamna doctor Doina Tabacila a fost prompta, respectuoasa și amabila. Tot respectul pentru dansa. Mulțumesc frumos, Gabriel

CONSTANTIN NISTOR a acordat 5
★★★★★
29.06.2022
Vizita la Donna a decurs bine, consultatia la doamna doctor Tabacila a decurs foarte bine.

Anonim a acordat 5
★★★★★
29.03.2022
Foarte rapida vizita, receptia eficienta, iar doamna doctor placuta si la obiect. Nota 10.

Anca-Doina Vartolomei -Ioachimescu a acordat 5
★★★★★
07.12.2021
Excelent

Anonim a acordat 1
★★★★★
02.11.2021
Ok!

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.08.2021
Excelent, totul a fost foarte bine.

Melania Alexandru a acordat 5
★★★★★
15.06.2021
Este minunată. Am găsit, în sfârșit,un doctor la care să merg cu drag.

Irina Blagoi a acordat 5
★★★★★
18.08.2020
Vizita a decurs într-un cadru profesionist iar doamna doctor extrem de atenta. Nu am primit totuși pana la aceasta ora factura pentru serviciile prestate.