Dr. Dorel Craciun

Dr. Dorel Craciun

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
(0 rating-uri)

1597 vizualizari

Prosana Medical Center , Constanta, Str. Ion ratiu, Nr.113(vezi harta)

Despre Dr. Dorel Craciun

Dr. Dorel Craciun este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul Prosana Medical Center, Constanta, Str. Ion ratiu, Nr.113.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 150 lei (programare)
Consultatie proctologie 150 lei (programare)
Rezectie unghie incarnata 350 lei (programare)

Informatii clinica: Prosana Medical Center

Prosana Medical Center s-a infiintat in 2002 la Constanta, fiind printre primele clinici private la standarde europene din oras. Domeniile noastre principale de activitate sunt Obstetrica-Ginecologia, inclusiv Asistenta Nasterii si Dermatologia cu partea ei de Medicina Estetica si Venerologie. Mai puteti beneficia de servicii de Chirurgie Generala, Proctologie, Genetică Medicală si Psihologie. 

Pentru cazurile complexe, sau cu patologie asociata, medicul nostru ginecolog sau dermatolog colaboreaza cu colegi de toate specialitatile si laboratoare de analize medicale, astfel incat demersul nostru pentru recâștigarea sanatatii dumneavoastra sa fie cat mai complet si satisfacator. La fiecare vizita, va intampinam cu atentie si profesionalism, pentru a va tratata problemele de sanatate si a va consilia despre metoda optima de imbunatatire a calitatii vietii dumneavoastra. 

La Prosana veti intalni abordarea atenta si competenta a fiecareia dintre nelinistile dumneavoastra. De ce noi? Pentru ca noi avem atuuri cu care ne mandrim. Misiunea noastra : sa va ajutam sa va simtiti MAI BINE ! Valorile noastre : competenta, seriozitate, onestitate. Sunteti important pentru noi! Va asteptam!

Parerile pacientilor despre Dr. Dorel Craciun

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.