Dr. Dorin Bica

Medic Primar, Neurochirurgie

★★★★★
(0 rating-uri)

78 vizualizari

0 programari

Centrul Medical Eligon , Slatina, Str. Manastirii 7C, Slatina(vezi harta)
Despre Dr. Dorin Bica
Medicul Dr. Dorin Bica este Medic Primar, Neurochirurgie in cadrul Centrul Medical Eligon, Slatina, Str. Manastirii 7C, Slatina.


Servicii disponibile
Consultatie 200 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 150 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul Medical ELIGON Slatina beneficiaza de sistemul informatic RIS/PACS (radiological information syste/picture archiving and communication system) de arhivare si prelucrare imagini, oferind, de asemenea, platforma pentru teleradiologie si „second opinion”. 

Urgentele sunt tratate prioritar, avand acces dedicat cu spatiu marcat pentru ambulanta; exista un spatiu generos pentru parcare pacienti precum si locuri rezervate persoanelor cu handicap. Intentia noastra declarata ca si Centru de Diagnostic este de a stabili raporturi corecte si functionale cu principalii furnizori locali de servicii medicale oferind garantia unui diagnostic rapid si corect. 

Dotarea actuala a Centrului Medical ELIGON din Slatina include un aparat tip RMN marca Philips Intera Achieva 1.5 T, ce poate efectua pe langa investigatiile de baza (cap, coloana, abdomen, extremitati) si investigatii speciale precum san si un echipament de radiologie marca BMI de tip Jolly 30+.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.