Dorin Dragos

Dorin Dragos

Conferentiar Doctor, Medicina interna

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

38002 vizualizari

Centrul Medical Polimed , BUCURESTI, Calea Vacaresti nr. 278-280, bl. 67, P, Sector 4 (vezi harta)

Despre Dorin Dragos

Dorin Dragos este Conferentiar Doctor, Medicina interna in cadrul Centrul Medical Polimed, BUCURESTI, Calea Vacaresti nr. 278-280, bl. 67, P, Sector 4.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Polimed


CENTRUL MEDICAL POLIMED, ofera asistenta medicala integrala prin cabinetele si laboratoarele proprii, dotate cu aparatura de investigatii de ultima generatie si deservite de un personal calificat, asigurand o gama completa de servicii medicale. In cadrul consultatiilor, se pot efectua la indicatiile medicului, analize de laborator, ecografii, EKG, monitorizare Holter, audiometrii, spirometrii.

Echipamentul modern de diagnostic si de laborator precum si personalul medical calificat în diferite specialitati recomanda policlinica noastra ca unul din centrele medicale in care activitatea medicala se desfasoara la inalte standarde. In structura CENTRUL MEDICAL POLIMED exista doua POLICLINICI aflate in Bucuresti.

Principalii beneficiari ai serviciilor noastre sunt persoanele fizice sau societatile comerciale cu care suntem in relatie contractuala de prestari servicii medicale. Calitatea serviciilor si timpul de raspuns foarte scurt al prelucrarii probelor, a facut ca un numar important de medici de familie si medici de specialitate sa prefere colaborarea cu laboratoarele noastre.

Parerile pacientilor despre Dorin Dragos

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Cristina Beatrice Nica a acordat 5
★★★★★
01.11.2023
Am plecat foarte mulțumită, domnul doctor a fost foarte profi, transmitea multă deschidere, caldura, asa ca un doctor foarte amabil. Am pus întrebări, am primit răspunsuri și as reveni la el dacă as avea nevoie. As mai fi discutat cu el ptc spunea multe lucruri ineresante și avea răspunsuri la toate întrebările mele. 😁

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.06.2023
Apreciez explicatiile amanuntite oferite de d. doctor si rabdarea cu care abordeaza intrebarile adresate.

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.04.2023
Sunt foarte multumita de modul cum a decurs consultatia. Domnul doctor este foarte amabil si am primit raspuns la toate intrebarile.

Ana Maria Neacsu a acordat 5
★★★★★
13.07.2022
Domnisoarele de la receptie sunt foarte dragute si amabile ,dl doctor la fel. 5 stele pt clinica si personalul medical si nu numai.

Negoita Alexandra a acordat 5
★★★★★
11.06.2022
Un doctor excelent.

Oana Jianu a acordat 5
★★★★★
10.06.2022


Alte servicii din specialitatea Ecografie disponibile in acelasi judet: