Dr. Dorin Dragos

Dr. Dorin Dragos

Medic Specialist, Medicina interna

★★★★★

7485 vizualizari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5 (vezi harta)

Despre Dr. Dorin Dragos

Dr. Dorin Dragos este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Medic Specialist Medicina Interna Asistent universitar in cadrul UMF Bucuresti Competenta: Homeopatie

Servicii disponibile
Consultatie homeopatie 200 lei (programare)
Consultatie medicina interna 150 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica: Mediclass


Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor despre Dr. Dorin Dragos

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.