Dr. Dragos Dobritoiu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

606 vizualizari

24 programari

MedicalES , BUCURESTI, Calea 13 Septembrie nr. 137(vezi harta)

Despre Dr. Dragos Dobritoiu

Medicul Dr. Dragos Dobritoiu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul MedicalES, BUCURESTI, Calea 13 Septembrie nr. 137. Medicul Dragos Dobritoiu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul MedicalES

Servicii disponibile

Colposcopie 80 lei lei (programare)
Consultatie ginecologica 110 lei lei (programare)
Consultatie obstetricala 110 lei lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 110 lei lei (programare)
Eco. Confirmare sarcina 130 lei lei (programare)
Eco. mamara bilaterala 150 lei lei (programare)
Eco. mamara unilaterala 90 lei lei (programare)
Eco. Sarcina T1 340 lei lei (programare)
Eco. Sarcina T2 420 lei lei (programare)
Eco. Transvaginala 150 lei lei (programare)
Ecografie abdominala 90 lei lei (programare)
Ecografie pelvina 90 lei lei (programare)
Extractie sterilet 110 lei lei (programare)
Morfologie fetala (3D/4D) 110 lei lei (programare)
Morfologie fetala (3D/4D) 110 lei lei (programare)
Sarcina incipienta T1 110 lei lei (programare)
Videocolposcopie 80 lei lei (programare)

Informatii clinica

MedicalES Servicii de Sanatate Premium SRL este o companie cu capital integral romanesc care a fost infiintata in anul 2011. Avem o echipa experimentata, formata din profesionisti foarte bine pregatiti si dedicati total pacientului. Pentru ca suntem o companie care furnizeaza servicii de imagistica medicala dorim sa oferim pacientilor nostri aparatura de inalta performanta, motiv pentru care am investit in ultimii ani in cele mai noi aparate de pe piata. 

De asemenea, stiut fiind faptul ca unii pacientii pot resimti anxietate in legatura cu efectuarea investigatiilor de imagistica, am investit continuu in crearea unui ambient deosebit al centrelor noastre pentru a spori confortul pacientului. Ceea ce a devenit o emblema MedicalES este sistemul deosebit de iluminare din centrele noastre unde se efectueaza investigatii de rezonanta magnetica. Pentru un confort deosebit al pacientilor am investit intr-un sistem special conceput pentru noi. 

Medicii nostri sunt dedicati unui proces continuu de pregatire profesionala, motiv pentru care sunt permanent implicati in cursuri de pregatire in programe externe. Conducerea companiei este formata dintr-o echipa cu mare experienta in sectorul privat si absolut dedicata nevoilor pacientului. Dorinta noastra este de a ne perfectiona continuu pentru a oferi pacientului un diagnostic corect, de aceea vom investi in continuare in aparatura de top, in pregatirea permanenta a personalului nostru si intr-un ambient care sa il ajute pe pacient sa depaseasca orice temeri in legatura cu investigatiile. 

Pentru ca noi ne dorim sa ajutam cu adevarat pacientii si ne simtim absolut responsabili pentru cei 25.000 pacienti care ne trec pragul anual si au incredere in noi.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.