Dr. Dragos Dobritoiu

Dr. Dragos Dobritoiu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
4,33 (6 rating-uri)

19033 vizualizari

MedicalES , BUCURESTI, Calea 13 Septembrie Nr. 137, Sector 5(vezi harta)

Despre Dr. Dragos Dobritoiu

Dr. Dragos Dobritoiu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul MedicalES, BUCURESTI, Calea 13 Septembrie Nr. 137, Sector 5.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: MedicalES

MedicalES Servicii de Sanatate Premium SRL este o companie cu capital integral romanesc care a fost infiintata in anul 2011. Avem o echipa experimentata, formata din profesionisti foarte bine pregatiti si dedicati total pacientului. Pentru ca suntem o companie care furnizeaza servicii de imagistica medicala dorim sa oferim pacientilor nostri aparatura de inalta performanta, motiv pentru care am investit in ultimii ani in cele mai noi aparate de pe piata. 

De asemenea, stiut fiind faptul ca unii pacientii pot resimti anxietate in legatura cu efectuarea investigatiilor de imagistica, am investit continuu in crearea unui ambient deosebit al centrelor noastre pentru a spori confortul pacientului. Ceea ce a devenit o emblema MedicalES este sistemul deosebit de iluminare din centrele noastre unde se efectueaza investigatii de rezonanta magnetica. Pentru un confort deosebit al pacientilor am investit intr-un sistem special conceput pentru noi. 

Medicii nostri sunt dedicati unui proces continuu de pregatire profesionala, motiv pentru care sunt permanent implicati in cursuri de pregatire in programe externe. Conducerea companiei este formata dintr-o echipa cu mare experienta in sectorul privat si absolut dedicata nevoilor pacientului. Dorinta noastra este de a ne perfectiona continuu pentru a oferi pacientului un diagnostic corect, de aceea vom investi in continuare in aparatura de top, in pregatirea permanenta a personalului nostru si intr-un ambient care sa il ajute pe pacient sa depaseasca orice temeri in legatura cu investigatiile. 

Pentru ca noi ne dorim sa ajutam cu adevarat pacientii si ne simtim absolut responsabili pentru cei 25.000 pacienti care ne trec pragul anual si au incredere in noi.

Parerile pacientilor despre Dr. Dragos Dobritoiu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.02.2020
Un doctor foarte bun, empatic, comunicativ si răbdător cu pacientii.

Oana Buga a acordat 5
★★★★★
20.11.2019

Alice Iuliana Paraschiv a acordat 5
★★★★★
08.10.2019

Roxana Chiru a acordat 5
★★★★★
07.02.2020

claudia balaci a acordat 5
★★★★★
15.10.2019
Un doctor excelent, calm, explicit și profesionist, este singurul doctor care după un control ginecologic nu mi-a prescris medicamente și asta pentru ca mi-a explicat cum corpul meu suferă anumite modificări și cum trebuie sa ii acord timp pentru a revenii la normal și cum anumite medicamente nu ma pot ajuta, în schimb pot fluctua tot ceea ce este normal în corp, îl recomand cu toată încrederea, este mai mult decât un doctor, este OM 🙏🙏și astea spune multe, felicitări domnule doctor👏👏

Anonim a acordat 1
★★★★★
31.07.2019
Nu am fost primita la consultație pentru ca domnul doctor nu era în clinica.