Dr. Dragos Popescu

Dr. Dragos Popescu

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
4.84(13 rating-uri)

2159 vizualizari

Centrul Medical Monza , BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Dragos Popescu

Dr. Dragos Popescu este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul Centrul Medical Monza, BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 300 lei (programare)
Control ortopedie(dupa consult) 250 lei (programare)
Infiltratie intraarticulara cu plasma (PRP) 1150 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Monza


De ce să alegi Spitalul Monza? Standarde de excelență dedicate pacienților Spitalul Monza, parte din grupul “Policlinico di Monza” ce însumează zece spitale din Italia, este specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță. 

Spitalul Monza a fost gândit ca proiect medical în centrul preocupărilor căruia se află pacientul și nevoile acestuia. Astfel, de la început, au fost create circuite speciale pentru pacienți și pentru personalul medical. Pornind de la această viziune, Spitalul Monza a creat un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienți, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical. 

Apartenența la un grup internațional înseamnă accesul Spitalului Monza la peste 20 de ani de expertiză și inovație în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaționale de prestigiu. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenții cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România. Specialiști aproape de oameni 

În Spitalul Monza, pacienții se bucură de toată atenția din partea unor doctori cu reputație în medicina românească. În oricare dintre centrele specializate ale acestui spital medicii sunt dedicați nu doar profesiei, ci mai ales oamenilor de care au grijă. Experiența și competența specialiștilor din cadrul Spitalului Monza sunt obținute atât prin stagii de practică în mari centre universitare din țară și din străinătate, cât și prin cazuistica complexă cu care s-au confruntat. 

Astfel, în România, anumite intervenții pot fi realizate doar la Spitalul Monza. Îngrijire multidisciplinară complexă Spitalul Monza acoperă toată aria de specialități necesare tratării pacientului, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, cât și de recuperare medicală. Această continuitate a îngrijirii medicale permite monitorizarea evoluției pacientului nu numai în faza pre și post-operatorie, ci și în faza de recuperare, când pot apărea complicații particulare, situații în care medicii pot să intervină rapid. Mai mult, complexitatea tratamentelor garantează asistența medicală pentru toate complicațiile pacientului, nefiind necesar transferul pacienților în alte structuri medicale. 

Scopul acestui tip de îngrijire medicală este recuperarea rapidă a pacientului, care se poate reintegra astfel în viața de familie și își poate relua, în condiții normale, activitățile de zi cu zi. Tehnologie performantă Grupul “Policlinico di Monza” reprezintă un centru de referință în Europa de Est în ceea ce privește dotarea cu aparatură de top, marca celor mai renumiți producători în domeniul medical, lideri mondiali în tehnologia medicală. Astfel, competența specialiștilor noștri este susținută de cea mai avansată tehnologie existentă pe piață în radiologie – imagistică, cardiologie, neurologie, ecografie, monitorizare, anestezie și terapie intensivă (ATI).

Parerile pacientilor despre Dr. Dragos Popescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.07.2022
Un om de nota 10 care găsește soluții chiar și pt cazuri extrem de dificile. Merită o consultație la dumnealui!

Serban Ion a acordat 5
★★★★★
27.05.2022

Mihaela Stefan a acordat 5
★★★★★
21.01.2022
Excelent, sunt foarte mulțumită, o sa revin pentru operație de protezarea genunchiului.

NICOLAE GHEORGHE a acordat 3
★★★★★
26.11.2021
Infiltratia nu a fost cu PRP, dr a decis sa ii faca infiltratie cu SYNVISC-ONE, nu mi-a spus de ce nu facem PRP

Greculescu Anisoara a acordat 5
★★★★★
12.11.2021
Buna ziua, Sunt foarte multumita de serviciile de care am beneficiat.

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.09.2021
Domnul doctor este un profesionist. Ne.a placut foarte mult de dansul. Un doctor de nota 10.

Iurea Adriana a acordat 5
★★★★★
19.07.2021

Marko Chirila a acordat 5
★★★★★
02.07.2021
În sfârșit un medic răbdător, profesionist și foarte amabil.

VALERIA PLATON a acordat 5
★★★★★
28.05.2021

Tamara iancu a acordat 5
★★★★★
26.02.2021
Doctor adevarat!Sintem norocosi sa-l cunoastem! multumim mult

ionel ignat a acordat 5
★★★★★
22.12.2020
De fapt a fost infiltratie intraarticulara la genunchi cu synvisc one (acid hialuronic).Clinica moderna si dl doctor Popescu un foarte bun specialist si un om deosebit.Recomand tuturor cu afectiuni la genunchi!

IONEL IGNAT a acordat 5
★★★★★
13.11.2020
Civilizat si profesionist.Foarte buna comunicare cu pacientul.Recomand tuturor celor care au nevoie de un consult ortopedic de inalt profesionalism si de un diagnostic exact.Nu pentru orice problema la genunchi se recomanda operatia ,asa cum se intampla prin alte parti

Liviu Geicu a acordat 5
★★★★★
16.10.2020