Dr. Dragos Popescu

Dr. Dragos Popescu

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

139 vizualizari

Centrul Medical Monza , BUCURESTI, Metropolitan Hospital, Calea Serban Voda 95-101, Sector 4(vezi harta)

Despre Dr. Dragos Popescu

Dr. Dragos Popescu este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul Centrul Medical Monza, BUCURESTI, Metropolitan Hospital, Calea Serban Voda 95-101, Sector 4.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Centrul Medical Monza

Monza Metropolitan Hospital este al treilea spital al Grupului Monza deschis in Romania, este specializat în efectuarea de intervenţii chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanţă.
Apartenenţa la un grup internaţional înseamnă accesul la peste 25 de ani de expertiză și inovaţie în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaţionale de prestigiu. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenţii cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România.

Parerile pacientilor despre Dr. Dragos Popescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

ionel ignat a acordat 5
★★★★★
22.12.2020
De fapt a fost infiltratie intraarticulara la genunchi cu synvisc one (acid hialuronic).Clinica moderna si dl doctor Popescu un foarte bun specialist si un om deosebit.Recomand tuturor cu afectiuni la genunchi!

IONEL IGNAT a acordat 5
★★★★★
13.11.2020
Civilizat si profesionist.Foarte buna comunicare cu pacientul.Recomand tuturor celor care au nevoie de un consult ortopedic de inalt profesionalism si de un diagnostic exact.Nu pentru orice problema la genunchi se recomanda operatia ,asa cum se intampla prin alte parti

Liviu Geicu a acordat 5
★★★★★
16.10.2020