Dr. Dragos Predescu

Dr. Dragos Predescu

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
(0 rating-uri)

258 vizualizari

Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Dragos Predescu

Dr. Dragos Predescu este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1. Unul dintre marii specialisti romani, cu o pregatire stiintifica de exceptie si cu experienta vasta in cei 21 de ani de la absolvirea Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Dr. Dragos Predescu este medic primar in chirurgie generala si asistent universitar al facultatii pe care a absolvit-o, sef de lucrari si doctor in stiinte medicale. Experienta bogata dobandita la nivel national si international in domeniu il recomanda pe Dr. Dragos Predescu in topul celor mai buni medici romani. De-a lungul timpului a fost recunoscut prin acordarea a numeroase burse de merit sau de absolvire de cursuri din Strasbourg, Franta: Advanced Course in Laparoscopic Gastric Surgery – 2000, Advanced Course in Laparoscopic Hernia Repair – 2000, Advanced Course in Laparoscopic Digestive Surgery – 2003. In prezent, Dr. Predescu este membru activ al cinci societati: Societatea Romana de Chirurgie, European Digestive Surgery Society, Asociatia Romana pentru Chirurgie Endoscopica si alte Tehnici Interventionale, Societatea Romana de Gastroenterologie si Societatea Romana de Chirurgie Endoscopica. Dr. Predescu a publicat 27 de lucrari stiintifice, 102 lucrari in volumele unor manifestari nationale si internationale recunoscute (ISSI si ISBN) si 115 lucrari comunicate. De asemenea, detine 11 carti publicate in calitate de autor si co-autor, a participat in calitate de membru colectiv la 5 proiecte de cercetare si a obtinut 2 burse de cercetare din programe nationale si internationale.

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 200 lei (programare)
Consultatie online Chirurgie generala 200 lei (programare)

Informatii clinica: Intermedicas

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Dragos Predescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.