Dr. Dragos Romanescu

Dr. Dragos Romanescu

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

1373 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Dragos Romanescu

Dr. Dragos Romanescu este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Dragos Romanescu este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 530 lei (programare)
Control chirurgie generala 145 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Dragos Romanescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Nica Voica a acordat 5
★★★★★
18.06.2020
Un om extraordinar, un medic de exceptie! Blandetea de care da dovada, rabdarea dar mai ales nivelul la care duce discutiile( pe intelesul pacientului) este o calitate extraordinara pe care o are. Ca specialis lucrurile sunt la un nivel de laudat si de recomandat!

. Cristian Bobarnac a acordat 5
★★★★★
30.07.2021

Gabriel Zaharia a acordat 5
★★★★★
13.01.2021