Dr. Dragos Romanescu

Dr. Dragos Romanescu

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

5039 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Dragos Romanescu

Dr. Dragos Romanescu este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Dragos Romanescu este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 530 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 245 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Dragos Romanescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Alexandra Sasaran a acordat 5
★★★★★
19.04.2022
Dl Romanescu este un doctor foarte fain, cu o atitudine calda, care conteaza enorm. Recomand cu drag! Multumesc

. Cristian Bobarnac a acordat 5
★★★★★
30.07.2021

Gabriel Zaharia a acordat 5
★★★★★
13.01.2021

Nica Voica a acordat 5
★★★★★
18.06.2020
Un om extraordinar, un medic de exceptie! Blandetea de care da dovada, rabdarea dar mai ales nivelul la care duce discutiile( pe intelesul pacientului) este o calitate extraordinara pe care o are. Ca specialis lucrurile sunt la un nivel de laudat si de recomandat!