Dr. Dutu Simona Mariana

Dr. Dutu Simona Mariana

Medic Specialist, Ecografie

★★★★★

87 vizualizari

Savanutrihealth , BUCURESTI, Str. Putul lui Zamfir 23, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Dutu Simona Mariana

Dr. Dutu Simona Mariana este Medic Specialist, Ecografie in cadrul Savanutrihealth, BUCURESTI, Str. Putul lui Zamfir 23, Sector 1.


Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 220 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 120 lei (programare)
Ecografie abdominala 130 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 220 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala + eco tiroida 360 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 120 lei (programare)
Ecografie parti moi 199 lei (programare)
Ecografie tiroida 160 lei (programare)
Ecografie tiroida 160 lei (programare)
Ecografie tiroida 160 lei (programare)

Informatii clinica: Savanutrihealth


La clinica medicala din Bucuresti SavaNutrihealth te bucuri intotdeauna de servicii medicale de cea mai buna calitate si suport tehnologic de ultima generatie – Totul pentru ca tu sa poti beneficia de un diagnostic clinic precis, rapid si de investigatii complexe.

Oferim servicii medicale de top in domeniul sanatatii din Romania pentru a avea grija de cel mai pretios aspect al vietii – SANATATEA. Prin intermediul conceptului de servicii medicale integrate, clinica privata din Bucuresti SavaNutrihealth ofera posibilitatea fiecarui pacient sa previna, diagnosticheze si trateze multiple afectiuni, intr-un singur loc!

In fiecare zi pornim la drum cu o echipa de specialisti ce acopera un spectru larg de patologii. Toti medicii din clinica noastra sunt focusati intotdeauna asupra celui mai important obiectiv – Sanatatea pacientului.

Evitarea imbolnavirilor, identificarea riscurilor ce pot afecta sanantatea si prezentarea celor mai bune solutii de preventie. Acordam atentie fiecarui pacient in parte, discutam deschis si oferim indrumare catre cele mai bune mijloace de preventie.

Parerile pacientilor despre Dr. Dutu Simona Mariana

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.