Dr. Ecaterina Loredana Lungu

Dr. Ecaterina Loredana Lungu

Medic Specialist, Geriatrie

★★★★★
5.00(1 rating)

910 vizualizari

Centrul Medical Polimed , BUCURESTI, Calea Vacaresti nr. 278-280, bl. 67, P, Sector 4 (vezi harta)

Despre Dr. Ecaterina Loredana Lungu

Dr. Ecaterina Loredana Lungu este Medic Specialist, Geriatrie in cadrul Centrul Medical Polimed, BUCURESTI, Calea Vacaresti nr. 278-280, bl. 67, P, Sector 4.


Servicii disponibile
Consultatie geriatrie 160 lei (programare)
Control geriatrie(dupa consult) 90 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 150 lei (programare)
EKG cu interpretare 70 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Polimed


CENTRUL MEDICAL POLIMED, ofera asistenta medicala integrala prin cabinetele si laboratoarele proprii, dotate cu aparatura de investigatii de ultima generatie si deservite de un personal calificat, asigurand o gama completa de servicii medicale. In cadrul consultatiilor, se pot efectua la indicatiile medicului, analize de laborator, ecografii, EKG, monitorizare Holter, audiometrii, spirometrii.

Echipamentul modern de diagnostic si de laborator precum si personalul medical calificat în diferite specialitati recomanda policlinica noastra ca unul din centrele medicale in care activitatea medicala se desfasoara la inalte standarde. In structura CENTRUL MEDICAL POLIMED exista doua POLICLINICI aflate in Bucuresti.

Principalii beneficiari ai serviciilor noastre sunt persoanele fizice sau societatile comerciale cu care suntem in relatie contractuala de prestari servicii medicale. Calitatea serviciilor si timpul de raspuns foarte scurt al prelucrarii probelor, a facut ca un numar important de medici de familie si medici de specialitate sa prefere colaborarea cu laboratoarele noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Ecaterina Loredana Lungu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.12.2022