Dr. Eduard Ursuleanu

Dr. Eduard Ursuleanu

Medic Specialist, Chirurgie generala

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

768 vizualizari

Centrul Medical Monza , BUCURESTI, Intr. Tudor Stefan nr. 38-40, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Eduard Ursuleanu

Dr. Eduard Ursuleanu este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul Centrul Medical Monza, BUCURESTI, Intr. Tudor Stefan nr. 38-40, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 250 lei (programare)
Consultatie chirurgie vasculara 350 lei (programare)
Consultatie flebologie 350 lei (programare)
Control chirurgie generala 125 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Monza

Centrul Medical Monza a luat naștere prin preluarea clinicii Pro Estetica, prima clinică privată de chirurgie estetică din București. Fondată în anul 1994, Pro Estetica este locul în care au avut loc câteva dintre cele mai importante premiere românești în acest domeniu chirurgical: primele injectări cu toxină botulinică pentru riduri, primele reconstrucţii mamare post-mastectomie cu ţesut adipos, primul implant mamar și primele operaţii plastice de chirurgie regenerativă.

Din luna Aprilie 2020, Centrul Medical Monza găzduiește cel mai important centru de fertilizare in vitro din București, alături de Genesis Athens. Originară din Grecia, clinica Genesis Athens aduce în România experienţa unei echipe medicale de renume, cu una dintre cele mai bune rate de reușită de la prima procedură – de peste 50%.

Centrul Medical Monza este amplasat în zona de Nord a Capitalei, și oferă servicii medicale pentru următoarele specialităţi: diagnosticul infertilităţii, ginecologie și reproducere umană asistată, chirurgie plastică, chirurgie generală, flebologie și ORL.

Apartenenţa la un grup internaţional al Centrului Medical Monza înseamnă accesul la peste 26 de ani de experienţă și inovaţie în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaţionale de prestigiu.


Parerile pacientilor despre Dr. Eduard Ursuleanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Scarlat Alexandru a acordat 5
★★★★★
18.12.2020
Domnul doctor a dat dovada de mult profesionalism si multa empatie.

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.11.2020
Sper ca indicatiile domnului doctor sa fie bune,în rest sa ne auzim cu bine!

Ioan Siclovan a acordat 5
★★★★★
20.10.2020
Servicii și igienă excelente.Domnul Dr.Eduard Ursuleanu ne-a oferit explicații și indicații pertinente.Un bun profesionist, un om de milioane. Cu stima, Ioan Siclovan

Alina Dumitrascu a acordat 5
★★★★★
29.01.2021
Medici extraordinari!!!