Dr. EEG de somn

Dr. EEG de somn

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

551 vizualizari

Clinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. EEG de somn

Dr. EEG de somn este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Clinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile
EEG de somn 550 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Sala Palatului


Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat social susținut de Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul şi spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Clinica Sala Palatului functionează de 5 ani, din mai 2015. Ne propunem ca pacienții noștri să primească cele mai bune servicii medicale accesibile pe piață în acest moment, clinica noastră fiind un loc unde aceștia sunt consultați, diagnosticați, informați și unde li se oferă planuri de tratament eficiente și precise pentru afecțiunile de care aceștia suferă, totul fără ca ei să își facă griji de cât vor trebui să plătească.


Parerile pacientilor despre Dr. EEG de somn

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
21.09.2019

Clement Gheorghita a acordat 5
★★★★★
03.06.2019