Dr. Elena Balmes

Dr. Elena Balmes

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

1042 vizualizari

Mediplus , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Elena Balmes

Dr. Elena Balmes este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul Mediplus, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 200 lei (programare)
Control endocrinologie 180 lei (programare)

Informatii clinica: Mediplus

Mediplus este un centru de excelență în sănătatea femeii și o clinică trans-disciplinară dedicată exclusiv patologiei specifice femeii, la toate vârstele. Pentru a asigura cea mai bună abordare ținând cont de particularitățile fiecărui caz, în această clinică lucrează o echipă de specialiști ce adună peste un secol de experiență locală și internațională în endocrinologie, oncologie, ginecologie și obstetrică, cu toate subdomeniile acestora. 

Suntem permanent informați cu privire la noutățile care apar în aria noastră de expertiză și menținem o campanie constantă de comunicare în sănătatea femeii prin canalele media proprii - medii de socializare, blog etc. Dorim să contribuim, astfel, nu doar la recuperarea și menținerea sănătății pacientelor noastre, dar și la o mai bună înțelegere a diferitelor aspecte în acest domeniu. Centrul vine în întâmpinarea dorinței legitime de sănătate a femeii pe toată perioada vieții - de la adolescență până la menopauza

Parerile pacientilor despre Dr. Elena Balmes

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anisoara Gera a acordat 5
★★★★★
12.11.2019
5 stele.

Gabriela Madlen Gheorghe Soitan a acordat 5
★★★★★
10.02.2020
Un doctor cum rar iti este dat sa gasesti, tot respectul si multumirea mea! Recomand cu incredere!