Dr. Elena Cocirta

Dr. Elena Cocirta

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★

6337 vizualizari

Nativia , BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Elena Cocirta

Dr. Elena Cocirta este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Nativia, BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, sector 1.
Dr. Elena Cocirta este medic specialist obstetrica-ginecologie cu competenta in ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie si histeroscopie. Este un medic tanar si entuziast care practica din pasiune aceasta meserie.

Elena considera ca profesionalismul, daruirea si rabdarea cu care trateaza si consiliaza pacientele sunt caracteristicile esentiale pentru succesul relatiei medic-pacient si succesul actului medical. De asemenea, fiecare pacienta este unica, iar capacitatea de adaptare, de comunicare si respect pentru optiunile pacientei trebuie sa conduca la individualizarea fiecarei consultatii.

Competente
Ecografie obstetricala si ginecologica
Colposcopie
Histeroscopie

Servicii disponibile
Colposcopie 300 lei (programare)
Consultatie + ecografie sarcina 380 lei (programare)
Consultatie + ecografie transvaginala 470 lei (programare)
Consultatie + test Papanicolau 450 lei (programare)
Consultatie ginecologica 250 lei (programare)
Consultatie obstetricala 250 lei (programare)
Control ginecologie(dupa consult) 180 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 (Morfologie fetala) 500 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Test Babes Papanicolau in mediu lichid 200 lei (programare)

Informatii clinica: Nativia


Suntem medici specializati în obstetrică și ginecologie. Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri, supraspecializați pe diferite ramuri în obstetrică-ginecologie, au un singur obiectiv comun: sănătatea ta. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu.

Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine. Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologieParerile pacientilor despre Dr. Elena Cocirta

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.