Dr. Elena Coles

Dr. Elena Coles

Medic Primar, Hematologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

2874 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Elena Coles

Dr. Elena Coles este Medic Primar, Hematologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie hematologie 360 lei (programare)
Control hematologie 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Elena Coles

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Parvu Ramona a acordat 5
★★★★★
18.03.2021
Profesionalism

. Cazacu Mirela a acordat 5
★★★★★
21.01.2021
Dr coles e minunata! Am stat de vb ca si cu o prietena. Cuvintele sunt de prisos !

Camelia Iliescu a acordat 5
★★★★★
18.02.2021