Dr. Elena Danii

Dr. Elena Danii

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

6161 vizualizari

Alma Clinic , Falticeni (Suceava), Str. Ana Ipătescu nr. 9A, Fălticeni, Suceava(vezi harta)

Despre Dr. Elena Danii

Dr. Elena Danii este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Alma Clinic, Falticeni (Suceava), Str. Ana Ipătescu nr. 9A, Fălticeni, Suceava.


Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 120 lei (programare)
Consultatie obstetricala 120 lei (programare)
Control ginecologie 120 lei (programare)
Pachet Ginecologie (Consult + Eco Trans + Test Papanicolau + cultura secr) 345 lei (programare)
Pachet Ginecologie (Consult + Eco transvaginala (sau Pelvina) + Test Papanicolau) 345 lei (programare)
Pachet Ginecologie (Consultatie + Ecografie Transvaginala + examen Papanicolau) 345 lei (programare)

Informatii clinica: Alma Clinic

Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din Suceava, cu o abordare diferită, modernă și mult superioară, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde occidentale. 

Alma Clinic a luat ființă ca o organizație în care lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor, bazându-ne pe o echipă managerială și medicală dedicată trup și suflet acestei idei. Iar celor care încă nu au avut ocazia să ne cunoască, le răspundem cu mândrie la întrebările referitoare la ce este Alma Clinic: ”sănătate, trup și suflet” ! 

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale. Pentru fiecare dintre aceste discipline colaborăm cu cel puțin câte un medic specialist. Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât mai ales în Iași. Acest lucru spune foarte multe despre preocuparea noastră continuă de a oferi pacienților un act medical de cea mai bună calitate.

Parerile pacientilor despre Dr. Elena Danii

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.