Dr. Elena Dumitrescu

Dr. Elena Dumitrescu

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★

15725 vizualizari

iLife , BUCURESTI, Str. Doctor Leonte, Nr.8 (vezi harta)

Despre Dr. Elena Dumitrescu

Dr. Elena Dumitrescu este Medic Primar, Cardiologie in cadrul iLife, BUCURESTI, Str. Doctor Leonte, Nr.8.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 200 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 320 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 320 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 200 lei (programare)
Consultatie medicina interna 200 lei (programare)
Control cardiologie 200 lei (programare)
Control medicina interna 200 lei (programare)
Ecografie cardiaca 200 lei (programare)
Ecografie cardiaca 200 lei (programare)
EKG cu interpretare 80 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 80 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 200 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 200 lei (programare)
Monitorizare holter TA 150 lei (programare)
Monitorizare holter TA 150 lei (programare)

Informatii clinica: iLife

Clinica medicală iLife Cotroceni s-a născut din dorința de a oferi fiecărui pacient servicii medicale la cele mai înalte standarde, de către medici specialiști dedicați, a căror prioritate o reprezintă siguranța și confortul pacientilor. Pe lângă serviciile medicale de excepție, clinica dispune de un suport tehnologic de ultimă generație.
Dincolo de profesia noastră, obiectivul comun al întregului personal medical este acela de a oferi servicii de calitate, care satisfac solicitări complexe din domeniile de specialitate deservite, precum și de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care ne solicită serviciile.
Serviciile clinicii iLife se adresează persoanelor care își doresc să revină la activitățile de zi cu zi, prin gama variată de servicii de recuperare specializate pe afecțiunile ortopedice, traumatologie sportivă, afecțiuni post – traumatice și reumatologice. Principalul nostru obiectiv este acela de a facilita recuperarea rapidă a pacienților noștri prin intermediul tratamentelor de fizioterapie și kinetoterapie.
De asemenea, clinica medicală iLife Cotroceni se adresează pacienților cu infecții rezistente la antibiotice, care nu răspund la tratamentele medicamentoase generale. Astfel, abordăm fiecare caz cu minuțiozitate, pentru a aduce medicul specialist cât mai aproape de pacient și pentru oferirea celor mai bune soluții pentru tratarea infecțiilor rezistente la antibiotice.
Gama noastră de servicii include și evaluarea aparatului locomotor, efectuarea tratamentelor de terapie manuală, manipulări, fizioterapie, precum și programe individuale de kinetoterapie, în funcție de afecțiunile fiecărui pacient în parte. Tratamentele stabilite de medicii specialiști și oferite de kinetoterapeuții noștri includ gimnastica sportivă, gimnastica medicală și stretching.
Clinica medicală iLife Cotroceni dispune de aparatură medicală și echipamente de ultimă generație, astfel încât oferim posibilitatea efectuării unor proceduri complexe de electroterapie, laserterapie, terapie cu ultrasunete, shockwave și elongații (decompresii vertebrale și axiale, cervicale și lombare). Clinica noastră, dispunând de aparatură ultramodernă este ideală pentru recuperarea deficiențelor aparatului locomotor fie că sunt post-traumatice, post-chirurgicale, neurologice sau reumatologice.
Printre cele mai frecvente cazuri specifice traumatologiei sportive, pe care le-am tratat cu succes, enumerăm: dureri articulare, întinderi și rupturi musculare, cicatrici musculare, sindromul de tunel carpian, chistul meniscal, sindromul de impingement al umărului, leziunile ligamentului încrucișat anterior, condropatia genunchiului, gonartroza, coxartroza, tendinopatie ahileană, ruptura de menisc, sindromul de impingement al coafei rotatorilor, lombalgii, lombosciatica, lordoza, scolioza, spondiloza, torticollis, spasm muscular.

Parerile pacientilor despre Dr. Elena Dumitrescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.