Dr. Elena Luminita Sidenco

Dr. Elena Luminita Sidenco

Profesor Doctor, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
4.66(5 rating-uri)

5899 vizualizari

Clinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Elena Luminita Sidenco

Dr. Elena Luminita Sidenco este Profesor Doctor, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul Clinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Clinica Sala Palatului


Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat social susținut de Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul şi spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Clinica Sala Palatului functionează de 5 ani, din mai 2015. Ne propunem ca pacienții noștri să primească cele mai bune servicii medicale accesibile pe piață în acest moment, clinica noastră fiind un loc unde aceștia sunt consultați, diagnosticați, informați și unde li se oferă planuri de tratament eficiente și precise pentru afecțiunile de care aceștia suferă, totul fără ca ei să își facă griji de cât vor trebui să plătească.


Parerile pacientilor despre Dr. Elena Luminita Sidenco

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Ana-Maria-Cristiana Atanasiu a acordat 5
★★★★★
19.08.2022
Multumim pentru profesionalism, pentru promptitudine, pentru căldură sufletească, intelegere, sprijin și sustinere. Va dorim ani mulți cu sănătate și rezultate maxime! Cu considerație și toată recunoștința, Mihaela Atanasiu

Mihaela Mirela Moise Iancu a acordat 5
★★★★★
08.01.2022
Profesionalism si implicare. O parere foarte buna.

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.06.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.04.2021
Excelent, deja mă simt mai bine.

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.03.2021