Dr. Elena Maringica

Dr. Elena Maringica

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

751 vizualizari

Clinica Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Elena Maringica

Dr. Elena Maringica este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Clinica Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.
Sunt Medic Neurolog specializat in diagnosticul si tratamentul afectiunilor neurologice, precum boli cerebrovasculare, tulburari neurodegenerative, afectiuni ale sistemului nervos periferic, tulburari de miscare, scleroza multipla, epilepsie, etc.

Am absolvit Facultatea de Medicina Generala la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti si am efectuat rezidentiatul in Neurologie la Spitalul Clinic Colentina, Bucuresti.

Pasionata fiind de neurologie si de complexitatea patologiilor din acest domeniu, sunt dedicata sanatatii pacientilor si abordez empatic cazul fiecaruia cu rabdare si atentie, cu scopul de gestiona cat mai eficient toate cazurile si de a oferi solutii personalizate si tratamentele cele mai adecvate.

Pentru mine comunicarea este un element cheie in relatia medic-pacient. oferindu-le pacientilor suportul necesar pe parcursul intregului act medical.

Servicii disponibile

Informatii clinica: Clinica Albion Medical


Clinica Albion Medical a fost deschisa în anul 2015 si ofera consultatii de Psihiatrie, Neurologie, Psihologie clinica, Psihoterapie, Diabet, Boli de nutritie, Endocrinologie, Disforie de gen, Ecografie.

Oferim atat servicii medicale cu plată cat si decontate prin CAS, gratuite pentru pacienti (cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist).

În prezent, din echipa medicală a clinicii fac parte medici, psihologi și psihoterapeuți cu specializări și experiență clinica sau manageriala din Romania sau alte țări precum Regatul Unit, Franta, Suedia, SUA, Elveția, Belgia si care, prin integrarea expertizei internaționale, ajuta la creșterea permanentă a calității actului medical oferit pacienților noștri. Dorim sa indepartam atat stigma asupra bolii mintale cat si discriminarea de orice fel (financiara, rasiala, religioasa, sexuala, varsta, handicap).


Parerile pacientilor despre Dr. Elena Maringica

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Adriana-Cătălina Slav a acordat 5
★★★★★
05.07.2024

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.06.2024

Stefan Marin a acordat 5
★★★★★
27.06.2024
Super medic!