Dr. Elena Tanase

Dr. Elena Tanase

Medic Specialist, Medicina interna

★★★★★
5,00 (1 rating)

336 vizualizari

Medic Zone , BUCURESTI, Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5(vezi harta)

Despre Dr. Elena Tanase

Dr. Elena Tanase este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul Medic Zone, BUCURESTI, Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5.
Doamna doctor Elena Tănase este Medic Specialist Medicină Internă.

Este medic cu peste 10 ani de experientă, are competentă în Ecografie generală, este membru al Societătii Române de Medicină Internă si a făcut numeroase demersuri de cercetare în domeniu.

Servicii disponibile
Consiliere nutritionala 200 lei (programare)
Consultatie medicina interna 180 lei (programare)
Control medicina interna 100 lei (programare)
Control nutritie 100 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 170 lei (programare)
EKG cu interpretare 100 lei (programare)
Monitorizare holter TA 200 lei (programare)

Informatii clinica: Medic Zone

Clinica MedicZone este situata intr-o locatie eleganta, impunatoare, situata central, in zona Palatului Cotroceni, care isi intampina pacientii cu o atmosfera calda si primitoare, prin intermediul unor spatii generoase.
Regasiti o clinica multidisciplinara in cadrul careia isi desfasoara activitatea, medici, cu o vasta experienta, atat la nivel national, cat si international.
Serviciile medicale efectuate in cadrul clinicii MedicZone acopera un grad ridicat de complexitate in patologii diverse ale pielii, aparatului locomotor, ginecologice, tiroidei, gastrointestinale, cardiace, oftalmologice, ale cailor respiratorii etc.
Misiunea noastra este de efectua servicii medicale specializate si preventive, adaptate nevoilor fiecarui pacient, practicand medicina bazata pe dovezi stiintifice, prin atragerea si motivarea celor mai buni specialisti, cu ajutorul unor echipamente medicale moderne.
Viziunea noastra este sa devenim un centru medical de referinta care sa actioneze in zona preventiva, garant al calitatii actului medical, recunoscut pentru valoarea pe care o aduce pacientilor, partenerilor si investitorilor sai.
Valorile si principiile noastre organizationale in care credem, pe care le respectam si le sustinem, atat intern, cat si in mediul extern, sunt următoarele: „Pacientul este primordial!” „Accesibilitate la serviciile medicale!” „Respect pentru pacient și drepturile sale!” „Siguranta actului medical!” „Un mediu de lucru sigur pentru angajati!” „Profesionalism, Cooperare, Competitivitate, Suport si Eficienta!”

Parerile pacientilor despre Dr. Elena Tanase

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
31.03.2021
Excelent