Dr. Elena Tatulescu

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5.00 (2 rating-uri)

6881 vizualizari

366 programari

Stefarimed , BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, et. 1, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Elena Tatulescu
Medicul Dr. Elena Tatulescu este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Stefarimed, BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, et. 1, Sector 1. Dr Tatulescu Elena, medic specialist cardiologie, competenta ecocardiografie Am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” promotia 2006 Experienta de 4 ani in cadrul Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare “Prof Dr CC Iliescu” Servicii medicale prestate: Consultatie cardiologica si elaborare plan tratament Control cardiologiac Ecocardiografie Doppler EKG si interpretare Monitorizare Holter TA Monitorizare Holter EKG Patologie tratata: • Hipertensiune arterial sistemica • Boala coronariana ischemica • Valvulopatii • Insuficienta cardiac • Tulburari de ritm si de conducere • Dislipidemii • Cardiologie preventiva

Servicii disponibile
Consultatie 150 lei (programare)
Consultatie + ecocardiografie 250 lei (programare)
Consultatie + EKG 150 lei (programare)
Consultatie + EKG + ecocardiografie 500 lei (programare)
Ecografie cardiaca 150 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 50 lei (programare)
Second opinion 250 lei (programare)

Informatii clinica
Clinica a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara – diagnostic si tratament, avand ca specialitati cardiologie si chirurgie vasculara. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. 

 Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament cardiologic si oftalmologic STEFARIMED vă oferă următoarele servicii: - cardiologie - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER - prescripţii ochelari; - adaptări lentile de contact moi şi dure; - centru de diagnostic ocular (CDO)

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Oana Maria Rosca a acordat 5
★★★★★
03.06.2019

Ana maria Anton a acordat 5
★★★★★
09.07.2019
Un medic excepțional, care știe să explice si cu multa rabdare. Vii la doctor de drag când intalnesti asemenea medic . 10 stele