Dr. Elena Tatulescu

Dr. Elena Tatulescu

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

11068 vizualizari

Stefarimed , BUCURESTI, Splaiul Unirii 233, Et.2, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Elena Tatulescu

Dr. Elena Tatulescu este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Stefarimed, BUCURESTI, Splaiul Unirii 233, Et.2, Sector 3. Dr Tatulescu Elena, medic specialist cardiologie, competenta ecocardiografie Am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” promotia 2006 Experienta de 4 ani in cadrul Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare “Prof Dr CC Iliescu” Servicii medicale prestate: Consultatie cardiologica si elaborare plan tratament Control cardiologiac Ecocardiografie Doppler EKG si interpretare Monitorizare Holter TA Monitorizare Holter EKG Patologie tratata: • Hipertensiune arterial sistemica • Boala coronariana ischemica • Valvulopatii • Insuficienta cardiac • Tulburari de ritm si de conducere • Dislipidemii • Cardiologie preventiva

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 150 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 250 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 500 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 150 lei (programare)
Control cardiologie 100 lei (programare)
Ecografie cardiaca 150 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 50 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 150 lei (programare)
Monitorizare holter TA 150 lei (programare)
Second opinion cardiologie 250 lei (programare)

Informatii clinica: Stefarimed

Clinica a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara – diagnostic si tratament, avand ca specialitati cardiologie si chirurgie vasculara. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. 

 Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament cardiologic si oftalmologic STEFARIMED vă oferă următoarele servicii: - cardiologie - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER - prescripţii ochelari; - adaptări lentile de contact moi şi dure; - centru de diagnostic ocular (CDO)

Parerile pacientilor despre Dr. Elena Tatulescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Oana Maria Rosca a acordat 5
★★★★★
03.06.2019

Ana maria Anton a acordat 5
★★★★★
09.07.2019
Un medic excepțional, care știe să explice si cu multa rabdare. Vii la doctor de drag când intalnesti asemenea medic . 10 stele