Dr. Elena Turcan

Dr. Elena Turcan

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★
(0 rating-uri)

26 vizualizari

Doppler Clinic , BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Et.2, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Elena Turcan

Dr. Elena Turcan este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul Doppler Clinic, BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Et.2, Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie copii < 7 ani 200 lei (programare)
Consultatie copii > 7ani 180 lei (programare)
Consultatie oftalmologie adulti 150 lei (programare)
Control oftalmologie adulti 100 lei (programare)
Prescriere lentile de contact 150 lei (programare)
Prescriere ochelari 100 lei (programare)

Informatii clinica: Doppler Clinic

Clinica a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara – diagnostic si tratament, avand ca specialitati cardiologie si chirurgie vasculara. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. 

 Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament cardiologic si oftalmologic Doppler Clinic vă oferă următoarele servicii: - cardiologie - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER - prescripţii ochelari; - adaptări lentile de contact moi şi dure; - centru de diagnostic ocular (CDO) si multe altele.

Parerile pacientilor despre Dr. Elena Turcan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.