Dr. Elena Turcan

Dr. Elena Turcan

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★

22535 vizualizari

Doppler Clinic , BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Etaj 2, Sector 3, cladirea Mazda (vezi harta)

Despre Dr. Elena Turcan

Dr. Elena Turcan este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul Doppler Clinic, BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Etaj 2, Sector 3, cladirea Mazda.
Ne dăm seama de importanta unui lucru abia atunci când îl pierdem. Ai grijă de sănătatea ochilor tăi ACUM!
Conform Organiza?iei Mondiale a Sănătă?ii, la nivel global, cel putin 2,2 miliarde de persoane au o deficienta a vederii sau orbire, dintre care cel pu?in 1 miliard au o deficien?ă a vederii care ar fi putut fi prevenită sau încă nu a fost diagnosticată!
?? Profita de oferta noastra si beneficiaza de pachetul oftalmologic la doar 200 RON care include următoarele investigatii:
? Examen biomicroscopic de pol anterior
? Tonometrie (măsurarea tensiunii intraoculare)
? Auto-kerato-refractometrie
? Acuitate vizuala
? Examinarea fundului de ochi
? Verificarea ochelarilor tăi
? Prescriptie noua de ochelari
Tu când ai facut ultimul control oftalmologic?

Splaiul Unirii 223, etaj 2, sector 3, Bucuresti


Servicii disponibile

Informatii clinica: Doppler Clinic


Doppler Clinic se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara, diabeticilor sau pacientilor cu patologie oftalmologica. In cadrul clinicii se ofera servicii medicale prin CAS sau OPSNAJ la cardiologie si oftalmologie. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. Suntem în permanentă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie prin achiziția de aparatura medicala de cea mai buna calitate, ecografe Philips, holtere noi de tensiune si Holtere Ekg. Centrul de diagnostic şi tratament Doppler Clinic are servicii medicale de: - tratament laser venectazii - cardiologie, ecografie transtoracica TDI - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER membre inferioare/superioare - prescripţii ochelari, optica medicala - lentile de contact moi şi dure, etc

Parerile pacientilor despre Dr. Elena Turcan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.