Dr. Eleonora Barbulescu

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
(0 rating-uri)

519 vizualizari

0 programari

Affidea Romania , Rm Valcea, Str. Matei Basarab nr. 3(vezi harta)
Despre Dr. Eleonora Barbulescu
Medicul Dr. Eleonora Barbulescu este Medic Primar, Ecografie in cadrul Affidea Romania, Rm Valcea, Str. Matei Basarab nr. 3. Medicul Eleonora Barbulescu este Medic Primar, Ecografie in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
Eco. abdomen complet 100 lei (programare)
Eco. abdomen complet copii 100 lei (programare)
Eco. Abdomen inferior sau superior 205 lei (programare)
Eco. Confirmare sarcina 100 lei (programare)
Eco. de control 150 lei (programare)
Eco. mamara bilaterala 250 lei (programare)
Eco. mamara unilaterala 250 lei (programare)
Eco. osteoarticulara 205 lei (programare)
Eco. parti moi 230 lei (programare)
Eco. Pelvina 205 lei (programare)
Eco. Penis 205 lei (programare)
Eco. Sarcina T2 200 lei (programare)
Eco. Sarcina T3 200 lei (programare)
Eco. Testiculara 205 lei (programare)
Eco. Tiroida 205 lei (programare)
Eco. Transvaginala 280 lei (programare)
Interpretare/Second opinion Mamografie 125 lei (programare)
Mamografie bil. cu tomosinteza 3D 230 lei (programare)
Mamografie digitala bilateral standard 350 lei (programare)
Mamografie digitala unilateral standard 170 lei (programare)
Mamografie uni. cu tomosinteza 3D 250 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea Centrele SANMED sunt recunoscute pentru calitatea serviciilor medicale pe care le ofera pacientilor din Ramnicu Valcea si Slatina, dar si la nivel regional, peste 17.500 de pacienti/an apeland la serviciile medicale ale profesionistilor SANMED din cele doua centre de diagnostic imagistic, iar Centrul Medical Ramnicu Valcea deservind aproximativ 50.000 de pacienti/an. Începând cu luna iulie 2015, SANMED s-a alăturat echipei Affidea Romania, prin acest demers Affidea Romania ajungand la un numar de 14 centre. Personalul ce deserveşte pacienţii Centrului Medical SANMED Ramnicu Valcea dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională, oferind certitudinea unei activităţi medicale performante. 

Centrul Medical SANMED Ramnicu Valcea este situat pe str. Matei Basarab nr.3, Râmnicu Vâlcea. Anul 2002 reprezintă anul în care SANMED a luat ființă pe piața locală din județul Vâlcea. În luna iulie 2007 a fost inaugurată prima secție de diagnostic imagistic din județul Vâlcea în cadrul Centrului medical SANMED punând la dispoziția pacienților investigații CT, DEXA, RX și Mamografii. În decembrie 2008, laboratorul de analize din cadrul Centrului medical SANMED a obținut în premieră pentru județul Vâlcea acreditarea RENAR. 

 În luna martie 2013, este inaugurat Centrul de diagnostic imagistic SANMED Râmnicu Vâlcea, iar un an mai târziu, al doilea Centru de diagnostic imagistic Slatina. În luna iulie 2014, SANMED a inaugurat secția de spitalizare de zi în cadrul Centrului de diagnostic imagistic Râmnicu Vâlcea (geriatrie și reabilitare medicală).

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.