Dr. Eleonora Sandu

Dr. Eleonora Sandu

Medic Primar, Oftalmologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

1522 vizualizari

Lotus Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Eleonora Sandu

Dr. Eleonora Sandu este Medic Primar, Oftalmologie in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie copii < 7 ani 180 lei (programare)
Consultatie copii > 7ani 180 lei (programare)
Consultatie copil < 7 ani 180 lei (programare)
Consultatie copil > 7 ani 180 lei (programare)
Consultatie oftalmologie + prescriere ochelari 255 lei (programare)
Consultatie oftalmologie adulti 180 lei (programare)
Control copil oftalmologie 160 lei (programare)
Control oftalmologie adulti 160 lei (programare)
Injectii subconjuctivale 60 lei (programare)
Permietrie computerizata (ambii ochi) 150 lei (programare)
Prescriere ochelari 75 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus Med

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Eleonora Sandu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.01.2021
5-O atitudine profesionista si extrem de amabila