Dr. Eliza Elena Cinteza

Dr. Eliza Elena Cinteza

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

7002 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Eliza Elena Cinteza

Dr. Eliza Elena Cinteza este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie + ecocardiografie copii 450 lei (programare)
Consultatie cardiologie copil 340 lei (programare)
Consultatie cardiologie pediatrica 340 lei (programare)
Control cardiologie copil(dupa consult) 220 lei (programare)
Control cardiologie pediatrica(dupa consult) 220 lei (programare)
Ecografie cardiaca copii 440 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Eliza Elena Cinteza

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.09.2022
Doamna doctor Eliza Elena Cinteza este nu numai un excelent medic, dar are si abordare f profesionista, umana si constructive in relatia cu pacientul copil si parintii copilului. De asemenea, am fost primiti in cabinet la timp, multumim si pentru asta.

. Craciun Luca iulian a acordat 5
★★★★★
06.07.2021
M nota 10