Dr. Eliza Elena Cinteza

Dr. Eliza Elena Cinteza

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

11960 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Eliza Elena Cinteza

Dr. Eliza Elena Cinteza este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG copii 795 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie copii 795 lei (programare)
Consultatie cardiologie copii 360 lei (programare)
Consultatie cardiologie pediatrica 360 lei (programare)
Control cardiologie copii(dupa consult) 245 lei (programare)
Control cardiologie pediatrica(dupa consult) 245 lei (programare)
Ecografie cardiaca copii 495 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Eliza Elena Cinteza

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
13.09.2022
Doamna doctor Eliza Elena Cinteza este nu numai un excelent medic, dar are si abordare f profesionista, umana si constructive in relatia cu pacientul copil si parintii copilului. De asemenea, am fost primiti in cabinet la timp, multumim si pentru asta.

. Craciun Luca iulian a acordat 5
★★★★★
06.07.2021
M nota 10