Dr. Ella Bradin

Dr. Ella Bradin

Medic Specialist, Medicina alternativa

★★★★★

1147 vizualizari

Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa , BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ella Bradin

Dr. Ella Bradin este Medic Specialist, Medicina alternativa in cadrul Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa, BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1.


Dr. Ella Bradin:

Medic medicina generala, medic specialist pediatrie, competenta in homeopatie.

 

Absolventa a Institutului de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, promotia 1987.


Competente si supraspecializari:

  • Competente in homeopatie clinica – 1996
  • Competente in acupunctura - 2000

Cursuri post-universitare:

  • Curs de pediatrie – 1990 - 1996 – Bucuresti 
  • Curs medicina a familiei – 1990 - 1996 – Bucuresti

Activitate stiintifica si didactica:

  • Participant la congrese, conferinte si simpozioane medicale cu teme referitoare la homeopatie, acupunctura, gemoterapie, pediatrie si medicina de familie.

Servicii disponibile
Consultatie homeopatie 150 lei (programare)

Informatii clinica: Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa


VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă a fost înființată din necesitatea de a crea o comunitate medicală accesibilă și apropiată de sufletul pacienților, cu un nucleu de medici profesioniști al căror scop este vindecarea afecțiunilor în profunzime și minim invaziv, cu rezultate pe termen îndelungat. 

Situată în apropierea Parcului Herăstrău, VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă îți oferă soluții viabile pentru redobândirea și menținerea stării naturale de bine și a sănătății generale, într-un ambient familial. Dotările tehnice din clinică asigură efectuarea investigațiilor medicale necesare diagnosticării, precum și realizarea tratamentelor la standarde de calitate. Apartenența la grupul Veroniki conferă clinicii stabilitate pe termen lung, prin prisma politicilor generale de organizare și administrare a activităților.

Parerile pacientilor despre Dr. Ella Bradin

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.