Dr. Elmira Ibraim

Dr. Elmira Ibraim

Medic Primar, Pneumologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

1581 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Elmira Ibraim

Dr. Elmira Ibraim este Medic Primar, Pneumologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Elmira Ibraim este Medic Primar, Pneumologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Elmira Ibraim este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Elmira Ibraim

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

George Anghel a acordat 5
★★★★★
09.11.2021

Liana Zefiras Halmageanu a acordat 5
★★★★★
25.02.2020