Dr. Elvira Bratila

Dr. Elvira Bratila

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5,00 (7 rating-uri)

4963 vizualizari

Centrul Medical Monza , BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Elvira Bratila

Dr. Elvira Bratila este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Centrul Medical Monza, BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2.


Servicii disponibile
Colposcopie 250 lei (programare)
Consultatie + ecografie + Papanicolau 570 lei (programare)
Consultatie + ecografie transvaginala 450 lei (programare)
Consultatie ginecologica 400 lei (programare)
Consultatie obstetricala 400 lei (programare)
Control ginecologie 150 lei (programare)
Ecografie transvaginala 200 lei (programare)
Ecografie transvaginala 200 lei (programare)
Test Babes Papanicolau in mediu lichid 120 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Monza

De ce să alegi Spitalul Monza? Standarde de excelență dedicate pacienților Spitalul Monza, parte din grupul “Policlinico di Monza” ce însumează zece spitale din Italia, este specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță. 

Spitalul Monza a fost gândit ca proiect medical în centrul preocupărilor căruia se află pacientul și nevoile acestuia. Astfel, de la început, au fost create circuite speciale pentru pacienți și pentru personalul medical. Pornind de la această viziune, Spitalul Monza a creat un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienți, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical. 

Apartenența la un grup internațional înseamnă accesul Spitalului Monza la peste 20 de ani de expertiză și inovație în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaționale de prestigiu. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenții cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România. Specialiști aproape de oameni 

În Spitalul Monza, pacienții se bucură de toată atenția din partea unor doctori cu reputație în medicina românească. În oricare dintre centrele specializate ale acestui spital medicii sunt dedicați nu doar profesiei, ci mai ales oamenilor de care au grijă. Experiența și competența specialiștilor din cadrul Spitalului Monza sunt obținute atât prin stagii de practică în mari centre universitare din țară și din străinătate, cât și prin cazuistica complexă cu care s-au confruntat. 

Astfel, în România, anumite intervenții pot fi realizate doar la Spitalul Monza. Îngrijire multidisciplinară complexă Spitalul Monza acoperă toată aria de specialități necesare tratării pacientului, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, cât și de recuperare medicală. Această continuitate a îngrijirii medicale permite monitorizarea evoluției pacientului nu numai în faza pre și post-operatorie, ci și în faza de recuperare, când pot apărea complicații particulare, situații în care medicii pot să intervină rapid. Mai mult, complexitatea tratamentelor garantează asistența medicală pentru toate complicațiile pacientului, nefiind necesar transferul pacienților în alte structuri medicale. 

Scopul acestui tip de îngrijire medicală este recuperarea rapidă a pacientului, care se poate reintegra astfel în viața de familie și își poate relua, în condiții normale, activitățile de zi cu zi. Tehnologie performantă Grupul “Policlinico di Monza” reprezintă un centru de referință în Europa de Est în ceea ce privește dotarea cu aparatură de top, marca celor mai renumiți producători în domeniul medical, lideri mondiali în tehnologia medicală. Astfel, competența specialiștilor noștri este susținută de cea mai avansată tehnologie existentă pe piață în radiologie – imagistică, cardiologie, neurologie, ecografie, monitorizare, anestezie și terapie intensivă (ATI).

Parerile pacientilor despre Dr. Elvira Bratila

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Camelia Tuna a acordat 5
★★★★★
09.04.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.03.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
27.02.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.11.2020
EXCELENT PROFESIONAL ! UN FOARTE BUN COMUNICATOR ! UN OM CALD CU O INIMĂ MARE !

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.01.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.04.2021
Totul a fost rapid, am primit explicațiile necesare. Mulțumesc mult!

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.11.2020
Deși doamnele de la informații m au înregistrat la timpul corect al programării și asta se vede in calculator, și m au îndrumat sa merg la cabinetul 2 și sa aștept sa ma cheme Dna doctor , nu s a întâmplat , ba mai mult Dna doctor a plecat împreuna cu o doamna pe care a consultat o la ora la care eram eu programată. Când am întrebat asistenta , mi a spus ca Dna doctor a plecat ca nu mai avea pacient deși reiese din calculatorul de la Recepție ora la care am sosit . Îmi este greu sa înțeleg ,