Dr. Emanuel Chetan

Dr. Emanuel Chetan

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

858 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Cluj-Napoca, Strada Republicii 105A, Cluj (vezi harta)

Despre Dr. Emanuel Chetan

Dr. Emanuel Chetan este Medic Primar, Neurologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Cluj-Napoca, Strada Republicii 105A, Cluj.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 250 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 200 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Hiperdia este specializata in investigatii de imagistica medicala de inalta performanta: Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (Dexa) si Radiologie digitala. Analizele de laborator si Consultatiile medicale de specialitate completeaza paleta extinsa de servicii medicale oferite.

Parerile pacientilor despre Dr. Emanuel Chetan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Graur Doina a acordat 5
★★★★★
10.02.2023
Zece

. Ana Beleiu a acordat 5
★★★★★
29.12.2022
Un medic f bun în ceea ce face. Experiență, răbdare și înainte de medic e un mare om. După 2 săptămâni de dureri de cap și vizite la alți neurologi am primit în sfârșit un tratament bun. Succes în continuare! Îl recomand din toată inima

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.12.2022
Vizita a decurs foarte bine foarte amabil comportament foarte profesionist o experiența plăcută vom vedea cum funcționează si tratamentul ca prima impresie plăcut surprins

Gheorghe Nima? a acordat 5
★★★★★
17.11.2022
Dr. Emanuel Chetan ,un Dr. Neurolog foarte bun, cu experiență, răbdare, un om cu suflet! Recomand cu încredere!!! Mulțumim frumos!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.10.2022
Ordine,înțelegere și empatie din partea medicului.Asa ar trebui sa fie relațiile dintre medic și pacient peste tot.Felicitari și succes în continuare.