Dr. Emanuela Raluca Soare

Medic Specialist, Alergologie

★★★★★
5.00 (2 rating-uri)

542 vizualizari

17 programari

Lotus Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Emanuela Raluca Soare
Medicul Dr. Emanuela Raluca Soare este Medic Specialist, Alergologie in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1. Dr. Emanuela Soare Medic specialist Alergologie si Imunologie clinica Alergologia este o specialitate medicala desprinsa din cadrul imunologiei clinice, care se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor alergice. Alergiile reprezinta o reactie inadecvata sau exagerata a sistemului imunitar la substante care, la majoritatea oamenilor, nu cauzeaza simptome. Simptomele bolilor alergice pot aparea in urma: contactului pielii cu substante chimice inhalarii de praf, polen (sau alte substante), ingestiei anumitor alimente sau administrarii de medicamente In cadrul Centrului Lotus-Med beneficiati de consultatii, metode specifice de diagnostic si tratamente ce acopera intreaga patologie alergologica tipica (alergii alimentare, rinita alergica, conjunctivita, eczemele, dermatita de contact, urticaria, angioedem, astmul bronsic, alergiile medicamentoase, etc. Testele alergologice constau in realizarea de teste cutanate sau sanguine pentru a determina care substante alergene sunt incriminate in declansarea reactiilor alergice.

Servicii disponibile
Consultatie 130 lei (programare)
Consultatie 170 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.08.2019

Andreea Croitoru a acordat 5
★★★★★
05.09.2019
Dna dr este de nota 10