Dr. Emil Pandia

Dr. Emil Pandia

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1652 vizualizari

Elit Medical , Ploiesti, B-dul Republicii, Nr.143, Bl.31, B1-B2 - parter(vezi harta)

Despre Dr. Emil Pandia

Dr. Emil Pandia este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Elit Medical, Ploiesti, B-dul Republicii, Nr.143, Bl.31, B1-B2 - parter.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 140 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 260 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 140 lei (programare)
Control cardiologie 90 lei (programare)
Ecografie cardiaca 150 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 200 lei (programare)
Monitorizare holter TA 150 lei (programare)
Test de efort 200 lei (programare)

Informatii clinica: Elit Medical

Clinica medicala ELIT MEDICAL se defineste prin echipa medicala, care dovedeste pasiune in munca sa, dedicare si sprijin pentru pacient. In fiecare zi avem o singura misiune: sa oferim pacientilor nostri servicii medicale unice, integrate, la standarde inalte de calitate. Principiile care ne guverneaza sunt: umanitate, dedicare, sprijin, respect si deschidere fata de pacient. De ce sa ne alegi pe noi? Odata ce ne treci pragul observi valorile care ne definesc: echipa medicala, adaptabilitatea la nevoile pacientilor, siguranta si suportul oferite pacientului, comunicarea si serviciile medicale de calitate. Vechimea in domeniul de activitate este un alt plus care ne recomanda. ELIT MEDICAL functioneaza din anul 2006 si s-a dezvoltat continuu: a fost completat periodic portofoliul de analize, au fost adaugate specialitati noi si servicii conexe adaptate la nevoile pacientilor nostri. Cu o viziune clara, aceea de a implementa standarde inalte de calitate pentru serviciile medicale oferite, garantam ca iti vom fi un partener de nadejde si durata.

Parerile pacientilor despre Dr. Emil Pandia

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.