Dr. Emilia Lungut

Dr. Emilia Lungut

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
4.87(8 rating-uri)

7576 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Emilia Lungut

Dr. Emilia Lungut este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 390 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 310 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Emilia Lungut

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Marilena Tolovan a acordat 5
★★★★★
01.04.2024
Un medic extraordinar, profesionista care a reușit sa ma scape de durerea de cap din prima zi de când am luat tratamentul, și am o luna și încă sunt bine având diagnostic de migrena complicata .recomand cu drag

. deaconu ioana a acordat 5
★★★★★
17.03.2022
Foarte mulțumită de serv.d.nei doctor de aceea am cautat o si am revenit la dânsa.

Carmen Adina Ristea a acordat 5
★★★★★
18.01.2022

Alexandru Robert a acordat 5
★★★★★
17.01.2022

, Balan Victor Catalin a acordat 5
★★★★★
24.08.2021

. Dan Condurache a acordat 5
★★★★★
24.08.2021
Cinci stele: competenta, dialog cu pacientul.

Aurel Bucataru a acordat 4
★★★★★
24.05.2021
Detaliat si explicit

. Bulgaru Gina a acordat 5
★★★★★
25.06.2020