Dr. Enache Madalina

Dr. Enache Madalina

Medic Specialist, ORL

★★★★★
5,00 (1 rating)

301 vizualizari

VitaPlus Medical , Craiova, Calea Unirii, Nr. 204, Craiova, Dolj(vezi harta)

Despre Dr. Enache Madalina

Dr. Enache Madalina este Medic Specialist, ORL in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Calea Unirii, Nr. 204, Craiova, Dolj.


Servicii disponibile
Audiograma 50 lei (programare)
Consultatie ORL 120 lei (programare)
Control ORL 50 lei (programare)
Extractie corp strain 50 lei (programare)
Extractie dop de ceara unilateral 50 lei (programare)
Spalatura auriculara 50 lei (programare)

Informatii clinica: VitaPlus Medical

Centrul medical PARC a fost inaugurat în anul 2015. Scopul investitorilor este de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activităților medicale, dotat cu cea mai performantă tehnologie medicală. Misiunea noastră este îmbunătățirea continuă și menținerea la un standard ridicat a stării de sănătate a populației prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a răspunde cât mai bine cerințelor și nevoilor actuale. Centrul medical PARC este o instituție privată multifuncțională de diagnostic și asistență medicală, care și-a asumat o misiune, nu dintre cele mai ușoare, dar cu siguranță una dintre cele mai nobile și mai frumoase: să îngrijească trupul, mintea și sufletul pacienților săi, punându-le la dispoziție servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Parerile pacientilor despre Dr. Enache Madalina

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.07.2021
5