Dr. Erika Andreea Moga

Dr. Erika Andreea Moga

Medic Specialist, Pneumologie

★★★★★
5.00(9 rating-uri)

2023 vizualizari

Centrul Medical Galenus ,Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, 19-21 (vezi harta)

Despre Dr. Erika Andreea Moga

Dr. Erika Andreea Moga este Medic Specialist, Pneumologie in cadrul Centrul Medical Galenus, Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, 19-21.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Galenus


Centrul medical Galenus a fost inaugurat in primavara anului 2006. Este o investitie privata, realizata cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activitatilor medicale, dotat cu cea mai performanta tehnologie medicala de pe piata in momentul actual. 

Misiunea centrului medical este imbunatatirea continua si mentinerea la un standard ridicat a starii de sanatate a populatiei prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a raspunde cat mai bine cerintelor si nevoilor actuale. Centrul medical Galenus este o institutie privata multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, care si-a asumat o misiune nu dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: sa ingrijeasca trupul, mintea si sufletul pacientilor sai, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate. 

Motto-ul nostru este: ‘ Sanatate prin profesionalism si calitate!’ Centrul medical GALENUS este certificat pe sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 pentru toate serviciile medicale oferite si ISO 15189:2007 pentru Laboratorul de analize medicale. Centrul medical Galenus dispune de: 
 1. Ambulatorul de specialitate (policlinica) pentru specialităţile : ORL, microchirurgie plastică şi reconstructiva, chirurgie estetica, chirurgie generală, medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, , endocrinologie, neurologie, neurochirurgie, reumatologie,ortopedie, pneumologie, psihiatrie, psihologie medicala, ginecologie, urologie, oftamologie, dermatologie. 
 2. Laboratorul de analize medicale : hematologie, biochimie, imunologie, hormonologie, urina, coagulare, parazitologie, microbiologie,toxicologie, alergologie. 
 3. Spitalul privat – specialităţi chirurgicale pentru: ORL, microchirurgie plastică şi reconstructiva, chirurgie estetica, ortopedie, chirurgie generală, neurochirurgie, ginecologie – internări pentru investigaţii, diagnosticare şi tratament. 
 4. Centrul de imagistică: tomografie computerizata, radiologie conventionala clasica, mamografie, osteodensitometrie, radiologie stomatologica panoramica si clasica , ecografie generala si de organ, tomografie computerizata pentru implantologie dentara. 
 5. Medicina muncii ( angajari,controale periodice, fise de evaluare, siguranta circulatieipentru soferi profesionisti etc.) 
 6. Evaluare pentru permis de conducere soferi amatori 
 7. Verificari permise port-arma 
 8. Evaluari pentru diverse profesii: parasutism etc. 
Date statistice:
  •  Numar de pacienti tratati pe an : 2016 – 610 pacienti 
  •  Numar de examene paraclinice realizate pe an : 2016 – 27758 examene 
  •  Numar consultatii de specialittate realizate pe an : 2016 – 16613

Parerile pacientilor despre Dr. Erika Andreea Moga

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

DAN Gheorghe Mărginean a acordat 5
★★★★★
04.05.2023
OK

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.01.2023
Excelent

Alexandru NICOLAE Cobzaru a acordat 5
★★★★★
18.07.2022
Excelent

Lidia Stoica a acordat 5
★★★★★
15.06.2021
Excellent

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.05.2021
Suntem foarte mulțumiți, doamna doctor este foarte amabila și priceputa, mulțumim din suflet.

Liviu Luta Rastei a acordat 5
★★★★★
09.04.2021
Am fost plăcut surprins de profesionalismul arătat de dna dr.Erika Moga.M-a ascultat cu atenție in timp ce relatam ceea ce simt, m-a consultat cu stetoscopul, m-a trimis la radioscopie, iar dupa ce am revenit, chiar daca nu se vedea ca ar fi probleme la plămâni, mi-a zis ca putem apela si la un CT pentru a avea o imagine mai clara si abia apoi v-a pune un diagnostic.Nu a fost grabita si nu a tras o concluzie pripita.O voi recomanda cu siguranță și altor persoane cu probleme pulmonare.

. Todea Octavian a acordat 5
★★★★★
08.03.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.11.2020
Buna ziua. Nu a existat acea vizita. Am avut programare.. aveam nevoie sa merg urgent. Am fost si la urgenta si am fost sunata ca nu ajunge doamna doctor si mai aveau locuri doar peste o saptamana. Ceea ce nu mi se pare ok.. am obtinut programarea cu greu si sa imi fie amanata..mi-a dat toate peste cap, va multumesc..

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.10.2020