Dr. Ernestina Scripa

Dr. Ernestina Scripa

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

7065 vizualizari

Centrul Medical Galenus ,Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, 19-21 (vezi harta)

Despre Dr. Ernestina Scripa

Dr. Ernestina Scripa este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Galenus, Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, 19-21.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Galenus


Centrul medical Galenus a fost inaugurat in primavara anului 2006. Este o investitie privata, realizata cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activitatilor medicale, dotat cu cea mai performanta tehnologie medicala de pe piata in momentul actual. 

Misiunea centrului medical este imbunatatirea continua si mentinerea la un standard ridicat a starii de sanatate a populatiei prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a raspunde cat mai bine cerintelor si nevoilor actuale. Centrul medical Galenus este o institutie privata multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, care si-a asumat o misiune nu dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: sa ingrijeasca trupul, mintea si sufletul pacientilor sai, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate. 

Motto-ul nostru este: ‘ Sanatate prin profesionalism si calitate!’ Centrul medical GALENUS este certificat pe sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 pentru toate serviciile medicale oferite si ISO 15189:2007 pentru Laboratorul de analize medicale. Centrul medical Galenus dispune de: 
 1. Ambulatorul de specialitate (policlinica) pentru specialităţile : ORL, microchirurgie plastică şi reconstructiva, chirurgie estetica, chirurgie generală, medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, , endocrinologie, neurologie, neurochirurgie, reumatologie,ortopedie, pneumologie, psihiatrie, psihologie medicala, ginecologie, urologie, oftamologie, dermatologie. 
 2. Laboratorul de analize medicale : hematologie, biochimie, imunologie, hormonologie, urina, coagulare, parazitologie, microbiologie,toxicologie, alergologie. 
 3. Spitalul privat – specialităţi chirurgicale pentru: ORL, microchirurgie plastică şi reconstructiva, chirurgie estetica, ortopedie, chirurgie generală, neurochirurgie, ginecologie – internări pentru investigaţii, diagnosticare şi tratament. 
 4. Centrul de imagistică: tomografie computerizata, radiologie conventionala clasica, mamografie, osteodensitometrie, radiologie stomatologica panoramica si clasica , ecografie generala si de organ, tomografie computerizata pentru implantologie dentara. 
 5. Medicina muncii ( angajari,controale periodice, fise de evaluare, siguranta circulatieipentru soferi profesionisti etc.) 
 6. Evaluare pentru permis de conducere soferi amatori 
 7. Verificari permise port-arma 
 8. Evaluari pentru diverse profesii: parasutism etc. 
Date statistice:
  •  Numar de pacienti tratati pe an : 2016 – 610 pacienti 
  •  Numar de examene paraclinice realizate pe an : 2016 – 27758 examene 
  •  Numar consultatii de specialittate realizate pe an : 2016 – 16613

Parerile pacientilor despre Dr. Ernestina Scripa

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Romeo Trăilă a acordat 5
★★★★★
13.02.2023
Un medic fff foarte super în slujba pacienților.

Potor Alexandru a acordat 5
★★★★★
21.12.2022
Sunt foarte mulțumit de servicii, recomand cu mare drag

Olga Cirlan a acordat 5
★★★★★
23.07.2021
Foarte amabilă și cu multă răbdare și înțelegere tratează pacienții doamna dr. Ernestina Scripta.

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.03.2021