Dr. Erol Riad Cadar

Dr. Erol Riad Cadar

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
4.83(6 rating-uri)

3139 vizualizari

Centrul Medical Galenus ,Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, 19-21 (vezi harta)

Despre Dr. Erol Riad Cadar

Dr. Erol Riad Cadar este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Galenus, Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, 19-21.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 300 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 200 lei (programare)
Ecografie cardiaca 100 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 200 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 200 lei (programare)
Test de efort 180 lei (programare)
Test de efort 180 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Galenus


Centrul medical Galenus a fost inaugurat in primavara anului 2006. Este o investitie privata, realizata cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activitatilor medicale, dotat cu cea mai performanta tehnologie medicala de pe piata in momentul actual. 

Misiunea centrului medical este imbunatatirea continua si mentinerea la un standard ridicat a starii de sanatate a populatiei prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a raspunde cat mai bine cerintelor si nevoilor actuale. Centrul medical Galenus este o institutie privata multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, care si-a asumat o misiune nu dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: sa ingrijeasca trupul, mintea si sufletul pacientilor sai, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate. 

Motto-ul nostru este: ‘ Sanatate prin profesionalism si calitate!’ Centrul medical GALENUS este certificat pe sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 pentru toate serviciile medicale oferite si ISO 15189:2007 pentru Laboratorul de analize medicale. Centrul medical Galenus dispune de: 
 1. Ambulatorul de specialitate (policlinica) pentru specialităţile : ORL, microchirurgie plastică şi reconstructiva, chirurgie estetica, chirurgie generală, medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, , endocrinologie, neurologie, neurochirurgie, reumatologie,ortopedie, pneumologie, psihiatrie, psihologie medicala, ginecologie, urologie, oftamologie, dermatologie. 
 2. Laboratorul de analize medicale : hematologie, biochimie, imunologie, hormonologie, urina, coagulare, parazitologie, microbiologie,toxicologie, alergologie. 
 3. Spitalul privat – specialităţi chirurgicale pentru: ORL, microchirurgie plastică şi reconstructiva, chirurgie estetica, ortopedie, chirurgie generală, neurochirurgie, ginecologie – internări pentru investigaţii, diagnosticare şi tratament. 
 4. Centrul de imagistică: tomografie computerizata, radiologie conventionala clasica, mamografie, osteodensitometrie, radiologie stomatologica panoramica si clasica , ecografie generala si de organ, tomografie computerizata pentru implantologie dentara. 
 5. Medicina muncii ( angajari,controale periodice, fise de evaluare, siguranta circulatieipentru soferi profesionisti etc.) 
 6. Evaluare pentru permis de conducere soferi amatori 
 7. Verificari permise port-arma 
 8. Evaluari pentru diverse profesii: parasutism etc. 
Date statistice:
  •  Numar de pacienti tratati pe an : 2016 – 610 pacienti 
  •  Numar de examene paraclinice realizate pe an : 2016 – 27758 examene 
  •  Numar consultatii de specialittate realizate pe an : 2016 – 16613

Parerile pacientilor despre Dr. Erol Riad Cadar

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anikó Szász a acordat 5
★★★★★
02.09.2021

George Daniel Radu a acordat 5
★★★★★
04.08.2021

liviu cohut a acordat 4
★★★★★
15.06.2021
Doctor ok. INDIVIDA CARE ERA LA RECEPȚIE 1 NESIMTITA 2 NECOMUNICATIVA , am stat min 10 minute și nu ma întrebat nimic vb tot timpul la telefon. Fff dezamăgit

. Piros Nicoleta a acordat 5
★★★★★
30.03.2021
Foarte multumita de serviciile medicale oferite de dr Cadar

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.09.2020
Excelent!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
01.09.2020
Profesionist