Dr. Eugen Florin Mihaila

Dr. Eugen Florin Mihaila

Medic Specialist, Chirurgie generala

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

7357 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Eugen Florin Mihaila

Dr. Eugen Florin Mihaila este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Deschisa in anul 2001, clinica SANADOR Decebal s-a remarcat inca din primul an prin profesionalismul echipei medicale si tehnologia medicala utilizata. Inca de la inceputul activitatii, clinica si-a extins gama de servicii si echipa de medici pentru a raspunde nevoilor pacientilor in mod eficient si prompt.

In plus, SANADOR vine in sprijinul celor interesati sa aiba un medic de familie aproape de casa sau de serviciu, asigurand servicii de medicina de familie in Clinica SANADOR Decebal, intr-un mediu profesionist. Pacientii pot accesa cu usurinta servicii medicale conexe, precum: imagistica, analize medicale sau consultatii de specialitate.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Eugen Florin Mihaila este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Eugen Florin Mihaila

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.11.2023
Super, Multumim frumos !

Curteanu Ioana a acordat 5
★★★★★
09.08.2022
Consultatia a decurs excelent,domnul doctor ne-a oferit maxim de profesionalism si competenta,suntem foatre multumiti si placut impresionati de atitudinea si consultul dansului.Felicitari!

Dragne Victoria a acordat 5
★★★★★
12.10.2021

Mihailă Cristina a acordat 5
★★★★★
30.09.2020

Cecala Rodica a acordat 5
★★★★★
14.07.2020
Foarte multumită