Evaluare psihologica preliminara

Evaluare psihologica preliminara

Psiholog, Psihologie

★★★★★

122 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Evaluare psihologica preliminara

Evaluare psihologica preliminara este Psiholog, Psihologie in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.

Evaluare psihologica preliminara adulti (2h) – 220 lei!

Primul pas pe care il recomandam pentru initierea unei interventii terapeutice este evaluarea psihologica preliminara.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru.

Astfel, pentru a putea identifica ce tip de interventie este necesara (consiliere psihologica, psihoterapie, psihiatrie sau abordare interdisciplinara), primul pas pe care il recomandam clientilor nostri este evaluarea psihologica preliminara.

Aceasta se realizeaza in cadrul a doua sedinte de cate o ora. In cadrul primei intalniri veti primi spre completare cateva instrumente psihologice (chestionare) de autoevaluare a starii dvs. (starea generala de bine, nivelul depresiei si anxietatii, trasaturi de personalitate, intensitatea si

gravitatea simptomelor prezente, test asociativ-verbal) care au scopul de a surprinde perceptia dvs. asupra experientei emotionale curente precum si a vietii dvs.

A doua sedinta va avea loc dupa ce psihologul clinician a obtinut deja primele date despre situatia dvs, ca urmare a interpretarii instrumentelor psihologice, si va consta intr-o discutie de tip interviu semi-structurat pentru ca psihologul sa aprofundeze problema cu care va confruntati si contextul aparitiei simptomelor prezente, precum si istoricul personal si medical.

In cadrul aceleiasi intalniri, psihologul clinician va face si comunicarea concluziilor si a recomandarilor de interventie terapeutica, daca este cazul. De asemenea, acesta va sta la dispozitie pentru orice alt tip de lamuriri sau intrebari.


Servicii disponibile
Psihoterapie adulti 240 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Evaluare psihologica preliminara

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.