Evelin Postelnicu

Evelin Postelnicu

Psiholog, Psihologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1341 vizualizari

Alma Clinic , Suceava, Str. Vasile Alecsandri, Nr. 8, Bl. 3A, Parter(vezi harta)

Despre Evelin Postelnicu

Evelin Postelnicu este Psiholog, Psihologie in cadrul Alma Clinic, Suceava, Str. Vasile Alecsandri, Nr. 8, Bl. 3A, Parter.


Servicii disponibile
Consultatie psihologie 160 lei (programare)
Control psihologie 160 lei (programare)
Evaluare psihologica - adult (raport) 180 lei (programare)
Evaluare psihologica - copil (raport) 180 lei (programare)
Psihoterapie adulti 120 lei (programare)
Psihoterapie copii 90 lei (programare)
Psihoterapie cuplu 120 lei (programare)
Referat psihologic 130 lei (programare)

Informatii clinica: Alma Clinic

Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din Suceava, cu o abordare diferită, modernă și mult superioară, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde occidentale. 

Alma Clinic a luat ființă ca o organizație în care lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor, bazându-ne pe o echipă managerială și medicală dedicată trup și suflet acestei idei. Iar celor care încă nu au avut ocazia să ne cunoască, le răspundem cu mândrie la întrebările referitoare la ce este Alma Clinic: ”sănătate, trup și suflet”! 

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale. Pentru fiecare dintre aceste discipline colaborăm cu cel puțin câte un medic specialist. Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât mai ales în Iași. Acest lucru spune foarte multe despre preocuparea noastră continuă de a oferi pacienților un act medical de cea mai bună calitate.

Parerile pacientilor despre Evelin Postelnicu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.