Dr. Evelina Gavan

Dr. Evelina Gavan

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

344 vizualizari

Clinica Promed ,Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov (vezi harta)

Despre Dr. Evelina Gavan

Dr. Evelina Gavan este Medic Specialist, Neurologie in cadrul Clinica Promed, Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov.
Este absolventa a Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, promotia 2017. Ulterior, din 2017 pana in 2022, si-a efectuat rezidentiatul in cadrul Sectiei Clinice Neurologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, unde a avut oportunitatea sa invete atat despre patologia neurologica acuta, cat si despre afectiunile neurologice cronice. A efectuat numeroase garzi pe parcursul pregatirii in rezidentiat si considera ca acestea i-au dezvoltat capacitatea de a gandi sub presiune, de a analiza rapid nevoile si starea pacientului, si de a le prioritiza, atunci cand este nevoie. A participat la numeroase congrese si conferinte, atat pe plan national cat si in afara tarii, pentru imbogatirea bagajului de cunostinte medicale. Considera ca rabdarea, comunicarea sincera, corectitudinea, si empatia sunt elemente esentiale in relatia medic-pacient, care se construieste incepand de la prima vizita a pacientului in cabinet.

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 210 lei (programare)
Control neurologie(dupa consult) 130 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Promed


„Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este sa te pui în starea de a le face” – Constantin Brâncuși

În cadrul Clinicii Promed Brașov veți găsi o echipă de medici profesioniști, cu experiență solidă, care sunt în permanență la curent cu noutățile în domeniul lor de specializare.

Viziunea clinicii este de a susține fiecare angajat să își atingă potențialul maxim, punând la dispoziție aparatură modernă și inovativă.

De asemenea, încurajăm personalul medical să aibă o atitudine pozitivă, conștientizând cât de importantă este empatia în acest domeniu.

Parerile pacientilor despre Dr. Evelina Gavan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Schrek Tibold stefan a acordat 5
★★★★★
21.03.2023
10

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.03.2023
Recomand cu plăcere, medic foarte bun

Emanuela-Elena Druta a acordat 5
★★★★★
27.02.2023
Foarte sociabila,amabila,condiții excelente,intr-un cuvânt nota 10+

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.02.2023