Dr. Florea Cristina Mihaela

Dr. Florea Cristina Mihaela

Medic Specialist, Urologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1798 vizualizari

VitaPlus Medical , Craiova, Calea Unirii, Nr. 204, Craiova, Dolj(vezi harta)

Despre Dr. Florea Cristina Mihaela

Dr. Florea Cristina Mihaela este Medic Specialist, Urologie in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Calea Unirii, Nr. 204, Craiova, Dolj.


Servicii disponibile
Cistoscopie 600 lei (programare)
Consultatie urologie 150 lei (programare)
Consultatie urologie + ecografie 200 lei (programare)
Control urologie 50 lei (programare)
Ecografie aparat urinar 100 lei (programare)
Ecografie testiculara 120 lei (programare)

Informatii clinica: VitaPlus Medical

Centrul medical PARC a fost inaugurat în anul 2015. Scopul investitorilor este de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activităților medicale, dotat cu cea mai performantă tehnologie medicală. Misiunea noastră este îmbunătățirea continuă și menținerea la un standard ridicat a stării de sănătate a populației prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a răspunde cât mai bine cerințelor și nevoilor actuale. Centrul medical PARC este o instituție privată multifuncțională de diagnostic și asistență medicală, care și-a asumat o misiune, nu dintre cele mai ușoare, dar cu siguranță una dintre cele mai nobile și mai frumoase: să îngrijească trupul, mintea și sufletul pacienților săi, punându-le la dispoziție servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Parerile pacientilor despre Dr. Florea Cristina Mihaela

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.